Seguidores

domingo, 27 de febrero de 2011

S A L O M É . Sveiciens visām cilvēku būtnēm

(Piezīme no KrisWon: es sēdēju pie sava klēpjdatora, lai kā parasti svētdienās uzsāktu čenelingu ar komandieri Sohinu; bet pēc kāda brīža iegrimu dziļā meditācijā, kad Salomē, mana paziņa, kura jau vairākus gadus man sūta telepātiskus ziņojumus no maza gaisa kuģa, kas misijas darbā riņķo ap Zemi kopā vēl ar četriem partneriem- divām sievietēm un diviem vīriešiem, teica, ka Sohins pašlaik ir aizņemts kādā steidzamā uzdevumā, kas saistīts ar To no tumsas agresivitātes bloķēšanu. Es viņai jautāju, vai viņa varbūt vēlas piedalīties šīs svētdienas čenelingā. Redzēsim, kas sanāks)

Sveiciens visām cilvēku būtnēm, kas lasa šo vēstījumu. Mēs sveicam jūs, mūs, jūsu kosmiskos brāļus un māsas, kuri nākuši jūs atbalstīt un sniegt palīdzību pašreizējos planetārās pārejas laikos.

Jā, tā ir taisnība, es Kristianu ļoti labi pazīstu, kaut arī apzināti viņš nemaz neatceras mūsu daudzo tikšanās reižu skaitu, jo tā šobrīd ir labāk.

Mēs kontaktējamies jau vairākus gadus, sagatavojot viņu, veidojot viņu un strādājot ar viņa smalkajiem centriem, īpaši ar telepātisko uztveri, jo tā viņam ir vajadzīga mentālās uztveres darbā.

Mēs esam strādājuši arī ar citiem cilvēkiem tieši tāpat vai līdzīgi, pārsvarā gan, lai aktivizētu čiekurveida dziedzeri, kas ir jūsu fiziskā ķermeņa antena un saņem no citu prātiem nākošos mentālos impulsus.

Mūsu darbam ļoti svarīga ir pakāpeniska attīstība- soli pa solim un veiksmīga ‘intervence’, kas parasti notiek miega laikā. 

Uzlabojumus mēs veicam jūsu čiekurveida dziedzerī, kā arī citos ķermeņa centros, dažkārt arī ēteriskā ķermeņa riņķojošajos un rotējošajos enerģiju centros, ko saucat par čakrām; ja to visu veiktu vienā seansā, tas varētu izraisīt nopietnus bojājumus un kaitējumus, tāpēc jādarbojas pakāpeniski, ievērojot noteiktu kārtību.

Tuvākajā nākotnē pilnīgi visa cilvēce saņems ‘iejaukšanos’ savos fiziskajos un ēteriskajos ķermeņos, jūsu DNS ķēde tiks modificēta ar sekojošu nolūku, lai jūsu fiziskais ķermenis vienmēr būtu vesels un jūs nebūtu tik uzņēmīgi pret slimībām kā tas ir tagad, jo pateicoties ne pārāk kvalitatīvajiem ēšanas ieradumiem un ar pašu saražotās ķīmijas piesārņoto pārtiku, jūsu imūnsistēmas nestrādā tik efektīvi kā tam būtu jābūt.

Šīs planētas cilvēku rase, pateicoties arī mūsu darbībai, tuvināsies perfektam fiziskajam ķermenim, bet te es nedomāju par fizisko skaistumu. 

Fiziskā skaistuma jautājumos ar jums manipulē kosmētiskā un farmakoloģiskā industrija, kas bez mitas bombardē jūs ar apšaubāmiem ziņojumiem, lai tikai jūs saglabātu neveselīgos ieradumus un uzturētu skaistu savu ķermeni, jo tie vēlas, lai jūs ticētu, ka jums vissvarīgākais ir jūsu fiziskais izskats.

Patiesībā, jums ir jāuztur vesels savs ķermenis, bet nebūt nav par katru cenu jācenšas saglabāt nevainojams fiziskais skaistums. 

Katram vecumam ir savs skaistums un šarms, tīrais skaistums atrodas iekšienē, tā pamatā nav vairāk vai mazāk krunku uz ādas vai kāds lieks kilograms. 

Lai gan aptaukošanās ir kaitīga, bet jums ir jāsasniedz tāds līmenis, kad neesat apsēsti ar liekā svara problēmām vai arī ar faktu, ka uz sejas parādījušās kādas krunciņas.

Pirmām kārtām, rūpējieties par to, lai būtu laimīgi, vairākas reizes dienā izpildiet dziļās elpošanas vingrinājumus, ja iespējams, tad veiciet tos svaigā lauku gaisā, tad saglabāsiet mierpilnu iekšējā rāmuma stāvokli; tas ir daudz svarīgāk. 

Kad esat iekšēji mierīgs, tad spējat dot šo mieru arī saviem pārējiem ķermeņiem un jums nav vajadzības zaudēt daudzas vērtīgas stundas vingrošanas zālēs, saunās un skaistuma salonos.

Vispirms uzstādiet par savu dzīves mērķi patiesas vērtības, neejiet akli cauri dzīvei. 

Tālāk dosieties, jau izvairoties no šķēršļiem, kurus būsiet laicīgi pamanījuši, pielietojot savus talantus, prasmes un uzkrātās zināšanas.

Es iesaku visiem vēstījuma lasītājiem nepavadīt tik daudz laika pie TV.

Izvēlieties tos raidījumus un programmas, ko vēlaties noskatīties un atvēliet laiku to noskatīšanai; mentālā barība ar ko barojat savu prātu ir tikpat vai vēl svarīgāka par fiziskā ķermeņa ēdienu, ko uzņemat ar muti.

Mūs, citu pasauļu un plānu apmeklētāji, spēsim jums efektīvi palīdzēt tad, ja jūs paši sev palīdzēsiet. Atcerieties šo padomu, nevis aizmirstiet tūlīt pat pēc šo rindiņu izlasīšanas. 

Esiet konsekventi visās savās darbībās, izvērtējiet savus lēmumus un nerīkojieties vieglprātīgi, jo viss tagad notiekošais ir ļoti svarīgs, pārāk daudz kas likts uz kārts.

Sveicot jūs mīlestībā un brālības garā,

Salomé

Kanāls: Kris-Won

Website: http://contactando-seres-de-luz.blogspot.com

Tulkoja: Māra Brante

Translator English: Gloria, Macarena and Steve

No hay comentarios:

Publicar un comentario